Kedves Látogató!

A Tradicionális Pránanadi Központi Alapítvány, mint a PRÁNANADI® védjegy jogtulajdonosa, Petrezselyem József megbízottja, (továbbiakban: Szervező) által szervezett Naditábor jelen házirendje a Táborra vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Szervező és a táborba belépő személyek (Látogató) közötti jogviszonyból eredő jogokat és kötelezettségeket a NadiTábor Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

Fesztivál helyszíne: 5904 Gyopárosfürdő, Gyógy-, Park-, és Élményfürdő Parkja

A Rendezvény időtartama: 2023. július 10-16.

Belépés

A Tábor területére belépni Látogató akkor jogosult, ha érvényes belépőjeggyel, azaz karszalaggal rendelkezik, illetve a Tábor házirendjét és az Általános Szerződési Feltételeket magára és felügyelete alá tartozó hozzátartozóira nézve kötelező érvényűnek tekinti.

A Látogató a belépés alkalmával tudomásul veszi, hogy az esemény szervezői a házirend és az ÁSZF betartását bármikor számon kérhetik.

Jegykezelés

Látogató Naditábor belépőjegyet a Tábor beléptető pontjánál kialakított Naditábor pénztárakban tud vásárolni. Illetve itt tudja belépőjegyre váltani az előzetesen, online vásárolt jegyét. A belépőjegyet karszalag formájában kapja meg. A karszalagot a bejáratnál ügyeletes biztonsági őrök helyezik fel a Látogató karjára. Az alábbitól eltérő módon felhelyezett karszalagok esetében a Látogató viseli a karszalag sérüléséből eredő esetleges károkat. Jegyek csak a csuklón hordott karszalag számít érvényes belépőnek. A megvásárolt karszalagok nem válthatóak vissza. A sérült karszalagok (átragasztott, megvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb) nem jogosítanak a Táborba történő belépésre.

A megrongálódott, elveszett karszalagot a Szervezőnek nem áll módjában cserélni!
A karszalag más személyre nem ruházható át. A karszalagok hamisítását a törvény bünteti, a tetten ért személyekkel szemben jogi eljárásokat kezdeményezünk!

Jegytípusok

A belépőjegy megvásárlása Látogató számára helyszíni regisztrációhoz kötött. NadiTábor napijeggyel a táborban tartózkodni a tárgynapon nyitvatartási időben lehet. NadiTábor bérlettel a táborban tartózkodni kapunyitástól kapuzárásig lehet. Amennyiben Látogató karszalagjának (napijegyének) érvényessége lejár, lehetősége van újabb napijegy megvételére a tábor bejáratánál elhelyezkedő NadiTábor pénztárakban. Abban az esetben, ha a jegy érvényességének meghosszabbításáról Látogató nem gondoskodik, köteles a Tábor területét önként elhagyni.

NadiTábor pénztár

A NadiTábor pénztárat a Tábor beléptető pontjánál találod, a Kisvasút utcában. Kizárólag az itt vásárolt jegyek jogosítanak fel a NadiTáborba történő belépésre (a Fürdő főbejáratánál vásárolt Fürdőbelépő nem!).

NadiTábor pénztárnyitás: 2023. július 10. 08:00

Nyitva tartás:
július 10.: 08:00-20:00
július 11-15.: 06:30-20:00
július 16.: 06:30-10:00

A helyszínen fizetni készpénzzel, bankkártyával is lehetséges.

Fizetés

A NadiTábor pénztárakban és a Tábor területén található étkezési egységekben a fogyasztás készpénzben esetenként bankkártyával is kiegyenlíthető.

További rendelkezések

A Táborba tilos behozni közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, vipera, ólmosbot, stb). A Táborba Szervezők írásos engedélye nélkül gépjárművel behajtani tilos. Házi kedvenc az ÁSZF-ben meghatározott feltételek betartása mellett bevihető a Tábor területére. Tilos a Tábor helyszínén bármilyen jellegű kábító- és/vagy más tudatmódosító szer használata.

Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a PRÁNANADI® védjegy jogtulajdonosa, Petrezselyem József, ill. megbízottja készíthet. Ennek megsértése súlyos kártérítési kötelezettséget von maga után.

A Szervezők nem vállalnak sem anyagi, sem személyi felelősséget a Látogatókat ért esetleges anyagi illetve személyes károk miatt.

A Rendezvényen a Látogatók biztonsága érdekében a kijelölt tűzrakó helyeken kívül tilos tüzet rakni.
Szemetet eldobni tilos, a hulladékok elhelyezése a Tábor területén található szemétgyűjtő ládákban lehetséges.
Kérünk fokozottan ügyelj a természeti értékekre.

A Tábor területén a Szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle gyülekezési, kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
A műsor és helyszín változtatás jogát Szervezők fenntartják.
A Tábort rossz idő esetén is megtartjuk.
A Parkfürdő területén található tóban FÜRDENI TILOS!
Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Kellemes időtöltést kívánunk!

a Szervezők

(GYÓGY-, STRAND- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ HÁZIREND)

 

Scroll to Top